Reserveren met social media

Meer reserveringen en boekingen  door social advertising

Gebruik jij social media al zakelijk, maar krijg je weinig reacties en blijven reserveringen en boekingen uit? Veelal moet een klant teveel handelingen doen. Een goede manier om resultaat uit je socialmediakanalen te halen is het inzetten van social media advertising met een call te action, zodat men direct kan boeken of reserveren. Mijnbedrijfook maakt dit mogelijk.

Wat is een call to action?

Een Call To Action (CTA) is een afbeelding of tekst dat vraagt een bezoeker op uw social media pagina, onmiddelijk een bepaalde handeling uit te voeren. Het is vrij letterlijk een oproep tot actie. De 'actie' die u vraagt is: boeken en of reserveren. Dit moet zo eenvoudig mogelijk zijn en te plaatsen zijn op uw eigen social media kanalen en eventueel meerdere platforms in uw omgeving of binnen uw doelgroep.

Blijf je in dromenland wachten tot de klant vanzelf op je afkomt. Of stap je in de wereld van de realiteit en pak je de bezoekers op jouw social media kanalen bij de lurven.  Het is de keuze die jij maakt en wat ons betreft, is er maar één goede keuze.

Een social media advertentie met een call to action. Waar je direct kan boeken of reserveren op een eenvoudig manier. Hebben wij je nu overtuigd ? Meld je dan direct aan op deze site! En je kan beginnen! Direct aanmelden

Voordelen
Groter bereik Delen naar social media
Call to action Sneller geboekt
Boekingen Op één rij
Data van personen Naam, tel nr. en email
Contact met personen Direct bellen/mailen
Reserveren Automatisch
Reserveren Met acceptatie knop

Met 1 klik

Online reserveren

 

Direct aanmelden!

Klik op registreer en u kunt direct beginnen.
registreer mail ons