Sportzaak social marketing

Geef prioriteit aan je doelgroep middels social marketing

Het leuke is, jij weet al wie ze zijn en waar jij ze kunt vinden. Je sponsort immers veel clubs en verenigingen. Want jij wilt zichtbaar zijn, bij je doelgroep. Je sponsort de kleding, de wedstrijdbal, een advertentie in het programmablaadje en ook voor de jaarlijkse feestavond, mag jij je bijdrage doen. Allemaal leuk en aardig, maar het zijn veelal kosten, die geen omzet extra genereren. Uit onderzoek blijkt dat leden van een club, zich verzamelen op social media kanalen van de club. en dit is de plek waar jij zichtbaar moet zijn ! En ... ai dat ben je nog niet !

Direct adverteren binnen je doelgroep

Je hebt het nog niet, iedereen wil het, maar jij kan al snel beginnen . Het meeste werk is immers al gedaan. Er ligt al een relatie tussen jullie sportzaak en de vereniging De leden hebben zich al verzameld op de social media kanalen,van de vereniging en een prachtig product, ligt al in de schappen klaar, om verkocht te worden.  Alleen jouw social media campane moet nog zichtbaar worden. Samen kunnen we dit realiseren, middels een koppeling tussen jouw social media en die van de vereniging. Binnen twee minuten, koppelen wij een vereniging en jouw sportzaak binnen ons systeem. Dichterbij een potentiele klant kan je niet komen!

Nog niet overtuigt. Bezoek dan eens de social media platforms van de verenigingen, die jij sponsort, Tel de likes en de volgers. Voel, ruik en zie de potentie. Zien is kopen. Iedereen wil een groot bereik binnen zijn of haar doelgroep en jij kunt al beginnen. Hoe mooi is dat! 

Hebben wij je nu overtuigd ?

Meld je dan direct aan op deze site! En wij nemen contact met je op!

Zo werkt het!
Elke club krijgt een profiel en koppelt Socail media
Mijnbedrijook koppelt de clubs aan uw profiel
U maakt bericht op selecteert de clubs om bericht te delen
Club ontvangt bericht klikt op accepteer en bericht is gedeeld
Uw bereik is vergroot
Contact met club Door bericht te sturen contact moment met de club
Commitment van clubs stijgt door gerichte berichtgeving
 

Direct aanmelden!

Klik op registreer en u kunt direct beginnen.
registreer mail ons