Webshops

Webshop.

Jouw producten online verkopen. Een extra verkoopkanaal. U denkt, dat is vast veel werk. Dat valt mee. Mijnbedrijfook heeft het kassasysteem, voorraadbeheer en webshop in één. Jouw orderbon importeren met 1 klik naar de webshop.

Momenteel werken we aan koppelingen met Bol.com, Google shopping, Facebook shops en Amazon, zodat je met 1 klik ook via deze kanalen jouw voorraad kunt verkopen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Webshop

Marktonderzoek wijst uit, dat consumenten steeds vaker online kopen. Het is een groeiende markt welke open ligt. Speel in op deze trend en zorg dat je niet buiten de boot valt.

Met de webshops van Mijnbedrijfook kunt u vandaag al beginnen. Maak een profiel aan, stel de shop in, voeg categoriën en producten toe. 

De webshop heeft een 'standaard' layout met vierkante afbeeldingen en/of video's en een lichte vormgeving. Mocht u een ander layout wensen, dan kan Mijnbedrijfook dat voor u maken. 

Het mooie van een webshop, is dat Mijnbedrijfook alles in één heeft. Een website, data entry, kassa systeem en delen naar Social media is zeer eenvoudig. Door producten te delen naar social media blijft de shop onder de aandacht en kunnen potentiele afnemers van uw webshop op de hoogte  gesteld. Het bijhouden van de webshop is eenvoudig

Mocht u interesse hebben, neem gerust contact met ons op, dan kunnen we verder uitleg geven. 

Technical Details
Weergave afbeeldingen of lijst (voor menu's)
categorieën met of zonder iconen
Afhalen en/of bezorgen
Bezorgkosten optioneel
Afbeeldingen of video
Mollie betalingen met iDeal
In te stellen minimale orderprijs
 

Direct aanmelden!

Klik op registreer en u kunt direct beginnen.
registreer mail ons